06-36138188 info@levensgroei.nl

Uitslag burn-out test

Wat goed dat je hier bent

 

Hieronder vind je de uitslag en krijg je toegang om een training twv €147 gratis te bekijken

score tussen 48 en 62

Gevaren zone

Je zit in de gevarenzone. Je moet echt actie ondernemen voor je eigen gezondheid. Misschien merk je ook wel dat het niet goed gaat, misschien wals je eroverheen omdat dat is wat je kent. Maar neem van mij aan: de uitslag liegt er niet om.

Geen zorgen; hier is zeker nog iets aan te doen! Het is nog niet te laat, ik ben er ook uit gekomen dus kan jij dat ook. Maar als je nu geen actie onderneemt, wordt het alleen maar erger. Je stressklachten gaan niet verdwijnen door op vakantie te gaan of een weekend niks te doen.

Je stressklachten zitten namelijk dieper dan dat en de oorzaak verdwijnt niet vanzelf. Je overtuigingen lossen zich niet op met een weekje vrij en juist die overtuigingen maken dat je staat waar je nu staat.

Je zit echt dichter tegen een burn-out aan dan dat je zelf denkt (of hoopt), als je er niet al middenin zit…

Kijk de gratis masterclass maar eigenlijk wil ik je nog veel liever uitnodigen voor een persoonlijk gesprek. Ik weet namelijk hoe k*t dit is in ik wil je er graag bij helpen. Ik steek mijn hand uit, grijp jij hem?

Bye bye stress – Hallo rust in je hoofd

In deze training neem ik je mee in de wereld van stress. Ik leer je waar stress vandaan komt, met welke illusies je per direct moet stoppen en uiteraard vertel ik je wat je er tegen kan doen.

Iedereen die deze training heeft gekeken vond hem vernieuwend, inzichtgevend en vooral heel waardevol. 

Krijg grip op je eigen stress en voel je weer echt ontspannen en gelukkig.

Let op: als je deze pagina wegdrukt krijg je deze training twv €147 niet meer te zien. Zorg dus dat je je inschrijft.

Je kan hem tot drie dagen na inschrijven bekijken, wanneer het jou uitkomt.

Maak van stress je levensles

Op naar echte innerlijke rust, energie en een leven waar je blij van wordt

Ik ben Shyanne Nagtegaal

Ik begrijp jou als ervaringsdeskundige & help je verder als professional.

Ik weet hoe het is om een burn-out te hebben, ik weet ook hoe het is om alle signalen keihard te negeren en gewoon door te gaan op standje automatische piloot. En gelukkig weet ik nu ook hoe bevrijdend het is om niet meer zo te hoeven leven.

Aan de hand van mijn kennis, mijn jarenlange ervaring in de zorg en mijn eigen ervaring heb ik een uniek en ijzersterk programma ontwikkeld. Ik ben namelijk van mening dat ‘rust nemen’ een bullsh*t advies is als het om stressklachten gaat.

Want hoe kan je nou ontspannen als er allemaal gedachtes in je hoofd daar iets van vinden? Juist ja, dat gaat niet. En daarom moet je eerst je sh*t opruimen en vanuit daar ga je echte innerlijke rust ervaren.

Ik ben geen standaard coach met een standaard programma, ik ga namelijke voor duurzame resultaten en echte persoonlijke begeleiding.

Wil je meer weten? Lees dan hier verder.

Neem contact op

 

15 + 2 =

Contact opnemen is altijd geheel gratis en vrijblijvend

Rookland 26 – Ermelo
06-36138188