06-36138188 info@levensgroei.nl

Uitslag burn-out test

Wat goed dat je hier bent

 

Hieronder vind je de uitslag en krijg je toegang om een training twv €147 gratis te bekijken

score tussen 32 en 47

Je bevind je op heel glad ijs

Je bevind je momenteel echt op heel glad ijs. Er is weinig voor nodig om onderuit te gaan. Je stress-symptomen zijn echt aan de hoge kant. Misschien merk je dat zelf ook al wel maar vind je het moeilijk om toe te geven. Ik snap dat, maar het is voor je eigen welzijn beter als je dit wel gaat doen.

Geen paniek, want jij komt hieruit. Als ik het kon, kan jij het ook! Maar neem dit van mij aan: onderneem actie. Doe je dat niet, dan krijg je daar een hele zure rekening van.

Deze klachten gaan niet verdwijnen met een weekje vakantie of wat oppervlakkige mindfulness tips. Er is echt werk aan de winkel. Je kunt beginnen met het kijken van de masterclass maar eigenlijk wil ik je uitnodigen op gesprek. Zodat we 1:1 kunnen kijken wat ik voor jou kan betekenen. Je krijgt van mij altijd een eerlijk advies en het is gratis en vrijblijvend.

Ik wil niet dat jij verder afglijdt en daarom steek ik je mijn hand uit. Grijp hem, zodat ik je omhoog kan trekken.

Bye bye stress – Hallo rust in je hoofd

In deze training neem ik je mee in de wereld van stress. Ik leer je waar stress vandaan komt, met welke illusies je per direct moet stoppen en uiteraard vertel ik je wat je er tegen kan doen.

Iedereen die deze training heeft gekeken vond hem vernieuwend, inzichtgevend en vooral heel waardevol. 

Krijg grip op je eigen stress en voel je weer echt ontspannen en gelukkig.

Let op: als je deze pagina wegdrukt krijg je deze training twv €147 niet meer te zien. Zorg dus dat je je inschrijft.

Je kan hem tot drie dagen na inschrijven bekijken, wanneer het jou uitkomt.

Maak van stress je levensles

Op naar echte innerlijke rust, energie en een leven waar je blij van wordt

Ik ben Shyanne Nagtegaal

Ik begrijp jou als ervaringsdeskundige & help je verder als professional.

Ik weet hoe het is om een burn-out te hebben, ik weet ook hoe het is om alle signalen keihard te negeren en gewoon door te gaan op standje automatische piloot. En gelukkig weet ik nu ook hoe bevrijdend het is om niet meer zo te hoeven leven.

Aan de hand van mijn kennis, mijn jarenlange ervaring in de zorg en mijn eigen ervaring heb ik een uniek en ijzersterk programma ontwikkeld. Ik ben namelijk van mening dat ‘rust nemen’ een bullsh*t advies is als het om stressklachten gaat.

Want hoe kan je nou ontspannen als er allemaal gedachtes in je hoofd daar iets van vinden? Juist ja, dat gaat niet. En daarom moet je eerst je sh*t opruimen en vanuit daar ga je echte innerlijke rust ervaren.

Ik ben geen standaard coach met een standaard programma, ik ga namelijke voor duurzame resultaten en echte persoonlijke begeleiding.

Wil je meer weten? Lees dan hier verder.

Neem contact op

 

10 + 2 =

Contact opnemen is altijd geheel gratis en vrijblijvend

Rookland 26 – Ermelo
06-36138188