06-36138188 info@levensgroei.nl

Uitslag burn-out test

Wat goed dat je hier bent

 

Hieronder vind je de uitslag en krijg je toegang om een training twv €147 gratis te bekijken

score tussen 0 en 10

Je bent goed bezig

Allereerst gefeliciteerd met het invullen van je stress-scan. En nog veel belangrijker; mijn complimenten omdat je het hebt gedaan, jezelf eerlijk hebt aangekeken en deze test naar alle waarheid hebt ingevuld.

Jij scoort tussen de 0 en 10, wat betekent dat je goed bezig bent. Je bent aardig in balans. Ik wil je daarom een compliment geven. Je belasting en belastbaarheid zijn mooi in evenwicht en je ervaart niet zoveel stress. Hou dit vol! Kies tijdig voor je rust, maak regelmatig een mooie wandeling en zet je telefoon eens lekker uit. Zo houd je jezelf in balans en kan je in dit groene gebied blijven.

Mocht je toch nog wat praktische tips willen om te leren dealen met stress, dan heb ik een gratis training. Want ondanks dat je lekker bezig bent, heb je toch wat dingen aangekruist die te maken hebben met stress- en burn-out klachten. Ik kan uiteraard niet zien in welke mate je hier last van hebt. Heb je maar op 5 dingen aangekruist en heb je hier heel veel last van op dagelijkse basis? Dan is het echt iets om serieus te nemen. Zorg dat je er op tijd bij bent.

Schrijf je in via de knop hieronder en krijg toegang.

Bye bye stress – Hallo rust in je hoofd

In deze training neem ik je mee in de wereld van stress. Ik leer je waar stress vandaan komt, met welke illusies je per direct moet stoppen en uiteraard vertel ik je wat je er tegen kan doen.

Iedereen die deze training heeft gekeken vond hem vernieuwend, inzichtgevend en vooral heel waardevol. 

Krijg grip op je eigen stress en voel je weer echt ontspannen en gelukkig.

Let op: als je deze pagina wegdrukt krijg je deze training twv €147 niet meer te zien. Zorg dus dat je je inschrijft.

Je kan hem tot drie dagen na inschrijven bekijken, wanneer het jou uitkomt.

Maak van stress je levensles

Op naar echte innerlijke rust, energie en een leven waar je blij van wordt

Ik ben Shyanne Nagtegaal

Ik begrijp jou als ervaringsdeskundige & help je verder als professional.

Ik weet hoe het is om een burn-out te hebben, ik weet ook hoe het is om alle signalen keihard te negeren en gewoon door te gaan op standje automatische piloot. En gelukkig weet ik nu ook hoe bevrijdend het is om niet meer zo te hoeven leven.

Aan de hand van mijn kennis, mijn jarenlange ervaring in de zorg en mijn eigen ervaring heb ik een uniek en ijzersterk programma ontwikkeld. Ik ben namelijk van mening dat ‘rust nemen’ een bullsh*t advies is als het om stressklachten gaat.

Want hoe kan je nou ontspannen als er allemaal gedachtes in je hoofd daar iets van vinden? Juist ja, dat gaat niet. En daarom moet je eerst je sh*t opruimen en vanuit daar ga je echte innerlijke rust ervaren.

Ik ben geen standaard coach met een standaard programma, ik ga namelijke voor duurzame resultaten en echte persoonlijke begeleiding.

Wil je meer weten? Lees dan hier verder.

Neem contact op

 

10 + 11 =

Contact opnemen is altijd geheel gratis en vrijblijvend

Rookland 26 – Ermelo
06-36138188