06-36138188 info@levensgroei.nl

shyanne nagtegaal

de levenslustige energie achter levensgroei

 

Met mijn eigen levenservaring en kennis help ik jou op weg naar een gelukkig en ontspannen leven

Ik begrijp jou als ervaringsdeskundige en help je verder als professional

Toegankelijk – Spontaan – Leg de vinger snel op de zere plek – Praktisch – Empatisch – Echte transformatie – Humor 

Wat is mijn verhaal?

Uit eigen ervaring weet ik dat het leven niet altijd makkelijk is. Ik weet dat het belangrijk is om in balans te zijn omdat je anders om kan vallen. En dat vallen, dat doet zeer.

In plaats van bij de pakken neer te gaan zitten, heb ik mijzelf bij elkaar geraapt. Ik ben met mijzelf aan de slag gegaan en ben er sterker door geworden. Een betere versie van mijzelf. Ik leef mijn leven voluit, zonder piekeren en met rust.

Ik ben nu Shyanne 2.0 en ik ben LevensGroei begonnen omdat ik jou ook dit leven gun.

Een leven vol echte innerlijke rust en balans. Vol kracht en zelfvertrouwen. Met veerkracht en tools om mee te bewegen met het leven.

Jij kan deze 2.0 versie ook worden, dat weet ik zeker. En daar hoef je niet eens voor in een burn-out te belanden 

 

 

Shyanne Nagtegaal, de zinderende kracht achter LevensGroei coaching is een jonge enthousiaste, ‘down to earth’ vrouw die, met recht met beide benen op de grond staat. Mede door haar eigen ervaringen vanuit het verleden weet Shyanne de kern gemakkelijk te doorgronden. Door actief te luisteren en concrete voorbeelden te gebruiken vanuit je verhaal en vanuit haar eigen ervaringen brengt zij weer licht en geluk in je leven.

Shyanne is betrouwbaar, neemt de tijd voor je, is zeer toegankelijk en hecht tijdens gesprekken geen waardeoordeel aan hetgeen wat speelt of waar je mee zit. Het voelt alsof je haar al jaren kent, wat erg fijn is.

Andre Cunningham

Shyanne begrijpt je. Ze neemt je mee in hoe het ook anders kan en is daarbij zeer gedreven om je verder te helpen. Veel mensen vinden het lastig om te investeren in zichzelf maar dat heb je niet meer nadat je bij haar bent geweest. Ze doet wat ze beloofd. Shyanne is een prachtige combinatie van ervaring, opleiding en een mooie persoonlijkheid.

Anne Niemeijer

Shyanne is echt geweldig om mee samen te werken. Sprankelend en enthousiast beschrijft haar het beste. En ze zet zich echt voor de volle 100% voor je in. Echt een aanrader!

Steohanie de Geus

Als echte Utrechter ben ik verhuisd naar het prachtige Ermelo. Eén van de beste beslissingen ooit! Waar ik in Utrecht altijd ‘aan’ stond en mijzelf keihard voorbij liep, leerde ik Ermelo mijzelf kennen.

Helaas wel op een harde manier. Ik was zo ver verwijderd van mijn eigen gevoel, ging zo vaak over mijn eigen grenzen heen, dat ik niet meer goed wist wie ik was en wat ik nodig had.

Gevolg? Een dikke vette burn-out! 

Ik spreek dus écht uit eigen ervaring als ik zeg dat omvallen zeer doet. Ik kan je ook zeker aanraden om hulp in te schakelen voordat het zover komt. Ik was daarvoor te eigenwijs, vond dat ik het zelf allemaal moest doen en merkte niet dat het hierdoor alleen maar meer bergafwaarts ging.

Ik had gewild dat ik toen eerder hulp had gezocht, dat ik een programma zoals GeluksGroei was tegengekomen. Dan had het niet zover hoeven komen.

Gelukkig heb ik wel echt enorm veel van geleerd en zo ver ga ik het nooit meer laten komen. Naast dat ik natuurlijk superblij ben dat ik er zelf weer bovenop ben gekomen, vind ik het echt fantastisch dat ik nu mensen kan helpen in dit proces.

Ik heb van mijn sh*t mijn hit gemaakt en ik gun jou een gelukkig & ontspannen leven, net zoals ik dat nu leef.
Geloof mij: het is zoveel mooier en leuker

Ik zou ook niet snel raar opkijken als je mij iets verteld. Ik ben wel iets gewend, door het leven in de stad en door mijn eigen levensverhaal. Ik laat je altijd in je eigen waarde en je zult je bij mij welkom voelen. 

Verder ben ik als persoon open en spontaan. Ik hou van humor en zet dit ook in tijdens mijn trajecten. Zelfontwikkeling mag vooral ook iets leuks zijn! Ik ben direct op een liefdevolle manier.  Ik gun jou om het allerbeste uit jezelf te halen. Mensen voelen zich snel op hun gemak bij mij en durven zichzelf te zijn. 

Als je meer over mij wilt weten, mag je mij daar natuurlijk altijd een vraag over stellen! Als je wilt weten hoe ik ‘in het echt’ bent, maak dan nu een een match-gesprek! Ik begrijp dat je niet bij de eerste de beste je verhaal wilt doen en dat je wilt weten of er een klik is. Je bent meer dan welkom om dat te komen ervaren!

Ik ben geen standaard-coach, ik ben je levensmentor, je cheerleader.

En samen halen we alles eruit wat erin zit

Als je met mij werkt, beloof ik je maatwerk. Ik heb mijn visie en mijn kennis gebundeld tot een prachtig en ijzersterk programma waar alle deelnemers enorme stappen mee zetten. 

Alles wat in het programma zit, heb ik zelf ook gedaan. Ik leer jou geen dingen ‘uit het boekje’. Ik leer jou dingen die echt werken en waardevol zijn. Op een manier dat je het uiteindelijk allemaal zelf kan.

Eerst je sh*t opruimen, vanuit daar echte innerlijke rust ervaren en een stabiel leven neerzetten. Daar doen we het voor.

Je krijgt mij als mentor, als cheerleader, als echt betrokken coach. Gedurende het programma sta ik echt voor persoonlijk contact: als er iets is, mag je mij altijd benaderen.

Ik vraag alleen ook iets van jou, namelijk inzet en motivatie. Jouw kwetsbaarheid, eerlijkheid en je inzet in combinatie met mijn coaching zorgen voor duurzame resultaten. Ik kan het helaas niet voor je oplossen.

Ik ga je wel een spiegel voor houden, waardevolle levenslessen met je delen, tips en opdrachten meegeven. Het is aan jou om hier ook echt iets mee te doen.

Met jouw inzet en mijn deskundigheid gaan we bergen verzetten.

Kennis en ervaring

Breinregisseur

Met deze opleiding ben ik momenteel bezig. In deze opleiding leer in werken volgens een neuro-somatische aanpak, dat betekent dat ik blokkades bij de kern ga oplossen. Na deze opleiding kan ik de stressknop, die steeds geactiveerd wordt, ontdekken en uitschakelen. De stressfysiologie (lichamelijke reactie) neemt af, waardoor gedragspatronen eenvoudig en duurzaam veranderen.

Geboorte in kaart

In 2019 ben ik de opleiding voor geboorte in kaart gaan doen en ik begrijp niet dat ik dit niet op school heb geleerd. Daarom ben ik des te dankbaarder dat ik dit nu wél in mijn praktijk heb en mensen handvatten mag aanbieden door middel van dit prachtige instrument. Het brengt je naar de blauwdruk van je leven, waardoor je jezelf nog beter begrijpt en kan begeleiden. Dit geeft handvatten om verder te groeien en zorgt voor innerlijke rust.

Coach opleiding

Ter verdieping heb ik de coach opleiding gevolgd. Hierin heb ik mij gespecialiseerd in de diverse coach technieken, waaronder oplossingsgericht werken. Ik heb deze opleiding gevolgd bij BGL & Partners opleidingen.

Sociaal pedagogische hulpverlening

Na het gymnasium ben ik SPH gaan doen aan de Hogeschool Utrecht. Deze opleiding heb ik met succes afgerond. 

Ervaring vanuit de zorg

Sinds 2013 ben ik werkzaam in de zorg. Hierdoor heb ik veel ervaring opgedaan met het mensen met werken. Ik heb veel geleerd van wat wél en wat niet werkt. Zo zal je mij nooit horen vertellen dat je iets moet doen. Het is jouw weg, maar ik loop wel graag een stukje met je mee.

Persoonlijke ontwikkeling

Voor mij staat persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel. Ik volg zelf regelmatig coachtrajecten om mijzelf te blijven ontwikkelen. Daarnaast lees ik veel boeken en ga ik veel naar lezingen en workshops. De kennis die ik hier opdoe, deel ik ook in mijn trajecten.

Mijn eigen levensverhaal

Ik weet uit eigen ervaring dat dit werkt. Dit programma is gebaseerd op feiten, kennis en eigen ervaring. Ik heb van mijn sh*t mijn hit gemaakt. Als ik het kan, kan jij het ook! Natuurlijk gaat het tijdens het traject over jou, maar de eerdere deelnemers vinden het allemaal een fijne toevoeging dat ik de dingen die zij vertellen ook echt kan plaatsen. Het maakt het programma extra waardevol. 

Wil je weten of ik je verder kan helpen?

BOEK EEN GRATIS MATCH-GESPREK

Coach bij stress en burnout klachten

Neem contact op

 

    Contact opnemen is altijd geheel gratis en vrijblijvend

    Rookland 26 – Ermelo
    06-36138188