06-36138188 info@levensgroei.nl

Masterclass

De invloed van je geboorte op je huidige leven

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Geboren zijn we allemaal, maar weet je wel hoeveel invloed dit heeft?

Waar je in het hier en nu ook tegenaan loopt, voor veel dingen ligt de oorzaak opgeslagen in je geboorte. Net zoals de appels van een appelboom ook beginnen uit de wortels, ontstaan jouw gedrag en jouw overtuigingen uit je eigen wortels.

Denk je nu; ‘Wat een zweverig gedoe?’ Well, think twice. Hier wordt al meer dan 35 jaar wetenschappelijk onderzoek naar gedaan.

Shyanne neemt je vol enthousiasme mee in een onderwerp wat mij betreft meer besproken zou mogen worden. Het heeft mij mooie inzichten gebracht over mijn zoontje in combinatie met zijn geboorteverhaal.

Heel interessant, boeiend. Ik ben mij nu veel bewuster dat de hele geboorte voor jou als baby en de impact hiervan op je de rest van je leven. De zwangerschap en geboorte doe je samen met je moeder, heel mooi. Dank weer Shyanne, erg inspirerend!

Hoe zit het met jouw grenzen, voel je ze of ga je er vaak overheen?
Maak je dingen gemakkelijk af of loop je vaak vast aan het einde?
Ben je hooggevoelig, gevoelig voor licht en geluid?
Hoe is het voor jou om onder druk gezet te worden?
Hoe reageer je als iemand je wilt helpen?
Kom je gemakkelijk zelf in beweging of heb je juist aansporing nodig?
Hoe voel je je als je ergens voor het eerst binnenstapt? 

Alle antwoorden op deze vragen (en nog veel meer) liggen verscholen in jouw geboorteverhaal. Geboren zijn we allemaal, dat is niemand onbekend. Maar bijna niemand weet dat hier een schat aan informatie in ligt opgeslagen.

Hoe je bent ontstaan, heeft invloed op je huidige leven. Kwam je voort uit een liefdevolle vrijpartij of ben je zorgvuldig gekozen door IVF of ICSI? Wilde beide ouders zwanger worden of was het een ongelukje?

Wat jouw moeder heeft ervaren toen ze zwanger van jou was, heb jij ook ervaren. Niet alleen alcohol of roken komt door de navelstreng, maar ook alle emoties, gevoelens en ervaringen. Is je moeder bang geweest, heeft ze veel stress ervaren of leefde ze in rust en op een roze wolk? Zoals het voor je moeder is geweest, is het ook voor jou geweest. 

En hoe ben je geboren? Een baby is zo geprogrammeerd dat hij zijn eigen geboorte wil beginnen en afronden. Helaas kan dit niet altijd en moeten er soms ingrepen gedaan worden. Daar is niks mis mee, want het is soms levensreddend, maar het heeft wel invloed op je manier van denken.

Vernieuwende inzichten over je eigen gedrag

Omdat ik mij goed voor kan stellen dat dit als hocus pocus klinkt, heb ik een training ontwikkeld. Deze kan je, gratis en voor niks, vanuit je luie stoel uit huis volgen.

 In deze training neem ik je mee in het ontstaan van de geboortepatronen. Van de conceptie tot de geboorte, het bevat allemaal belangrijke en waardevolle informatie.

 Maar dat niet alleen, ik doorloop ook de meest voorkomende geboortepatronen met je. Ik vertel je wat over de navelstreng om de nek, de keizersnede, inleiding door weeënopwekkers en hulp van de vacuümpomp. Ik vertel je wat het doet en hoe dat komt.

 De training is alleen LIVE te volgen, zodat jij mij alle vragen kan stellen die je hebt. Over je eigen ervaring bijvoorbeeld. Je kan gelijk reageren op datgene wat ik vertel, want vaak gebeurt er dan al een heleboel.

Voor iedereen die ooit geboren is

 

Deze training is interessant voor iedereen die ooit geboren is. Het is interessant om te kijken voor jezelf, maar ook als je moeder bent. Dan leer je zowel heel veel over jezelf als over je kind.

Je krijgt inzichten in waar gedrag vandaan komt, maar ook een bepaalde manier van denken. Zelfs koude handen en voeten zijn te verklaren vanuit je geboorteverhaal. Zelfs als je denkt dat er tijdens jouw geboorte niks heftigs is gebeurt, kan deze masterclass je versteld doen staan.

 

Ontdek de blauwdruk van jouw leven

Haal meer uit het leven dat je tot dusver hebt gedaan

Ik ben Shyanne nagtegaal

En door dit van mijzelf te weten, kwam ik nog meer tot rust

Door het kennen van het geboorteverhaal begrijp ik mijzelf nog beter, kan ik mijzelf nog beter begeleiden in wat ik nodig heb en, het mooiste bijkomende effect: ik ervaar veel meer rust. Zelfs dingen die ik nooit van mijzelf begreep, kwamen door mijn geboorteverhaal aan het licht, en dat gun ik jou ook.

Schrijf je daarom in voor deze magische gratis masterclass en laat je verwonderen.

 

Een erg duidelijk webinar waarin Shyanne je direct een veilig gevoel geeft waarin alles besproken kan worden. Shyanne is erg bevlogen over dit onderwerp en al snel merk je dat ze echt weet waar ze het over heeft.

Shyanne neemt echt de tijd om alles duidelijk uit te leggen en vragen te beantwoorden. Nadat je dit webinar hebt gevolgd zijn er al een aantal dingen duidelijk geworden en weet je ook wat je van een eventueel geboorteverhaal gesprek mag verwachten. 

Neem contact op

 

1 + 5 =

Contact opnemen is altijd geheel gratis en vrijblijvend

Rookland 26 – Ermelo
06-36138188