gratis

Super snelle stress test

in 5 minuten weet jij waar je staat

De super snelle stress test

Heb je ‘gewoon’ wat stress, of is er toch meer aan de hand?
Je ontdekt het zelf binnen 5 minuten met de super snelle stress test.

 

  • Pieker je meer dan je zou willen?
  • Sta je vaak ‘aan’ en kan je daardoor moeilijk ontspannen?
  • Heb je een korter lontje en kan je minder hebben?
  • Heb je vaker last van je lijf (denk aan spierpijn, maar ook maagklachten)?
  • Heb je moeite met dingen overzien?
  • Wordt het snel teveel voor je?
  • Kan je nogal wisselen in stemming?

Allemaal signalen die erop wijzen dat je stress hebt. Ze kunnen in meer of mindere maten aanwezig zijn, maar het feit is: als je hier niks mee doet, wordt het alleen maar erger.

Doe daarom nu direct de super snelle stress test zodat je binnen 5 minuten antwoord hebt op de vraag: hoe gaat het echt met je?

Wat houdt het in?

Je schrijft je in en ontvangt direct een mail in je mailbox. Daarin staat een link waarmee jij de super snelle stress test kan doen. Je vult hem in en hebt direct de uitslag.

Je hoeft dus geen urenlange filmpjes te kijken of moeilijke informatie door te ploeteren.

Open de test en vul de score zo eerlijk mogelijk in. Je eerste gevoel is vaak goed. Hoe eerlijker jij bent naar jezelf, des te waardevoller is de uitslag.

En dat is nog niet alles…

Mocht de score nou tegenvallen, mocht die nou hoger uitvallen dan dat je zou willen, dan heb ik gelijk iets heel waardevols voor je.

Je krijgt namelijk toegang tot de masterclass ‘Bye bye stress, hallo rust in je hoofd.’  Dit is een masterclass twv €147 en bevat enorm veel informatie, inzichten en tips die jou direct op weg helpen naar meer ontspanning. 

Wat een ontzettend fijne training. Echt heel erg waardevol, met vernieuwende inzichten en waardevolle tips. Ik heb helemaal zin om hiermee aan de slag te gaan!

Wauw Shyanne, dankjewel voor deze training. Wat een heerlijke energie komt er vanaf en wat deel je veel. Ik raad deze training echt iedereen aan!

Geloof mij:

Je wilt echt geen burn-out

Stress is k*t, dat is een feit. Een burn-out is nog veel erger. Maar hoe weet je nou wanneer het ‘gewoon’ stress is en wanneer moet je je zorgen gaan maken? Hoe herken je de signalen bij jezelf? Wat zijn nou de symptomen en herken je ze wel? 

En nog veel belangrijker: hoe kom je er weer vanaf? Omdat ik uit eigen ervaring weet hoe moeilijk dit is, heb ik voor jou iets ontwikkeld. De super snelle stress test. Vraag hem direct aan.

Ik ben Shyanne nagtegaal

Ik begrijp jou als ervaringsdeskundige en help je verder als professional

Ik weet helaas uit eigen ervaring hoe k*t een burn-out is. Ik ging aan alle signalen voorbij waardoor ik keihard naar beneden kletterde. Die ellende wil ik jou graag besparen. Vraag daarom nu de super snelle stress test aan om te kijken hoe jij ervoor staat. Bewustwording is altijd stap 1. Je moet weten waar je staat, zodat je weer kan groeien.