Masterclass

Van altijd gestressed naar wijze levensles

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Wegens groot succes herhaald

Profiteer van de levenslessen uit mijn burn-out, zonder de pijn en het verdriet en leer over een duurzame oplossing voor je stressklachten

Herken je je hierin:

 • Je dendert altijd maar door en door. Je vind het moeilijk om je grenzen aan te geven of zelfs te voelen
 • Je maakt je druk om wat andere van je vinden en laat je hierdoor beinvloeden
 • Je zet anderen altijd boven jezelf
 • Rust, ontspannen, wat is dat? Het bungelt ergens onderaan je to-do lijstje
 • Je het hebt idee te moeten voldoen aan het ‘perfecte’ plaatje
 • Je piekert meer dan je zou willen en hebt het gevoel dat het leven je soms overvalt
 • Je vind dat je je niet zo moet aanstellen; je hebt toch alles? Maar waarom voel je je dan toch regelmatig niet happy?

Dan is deze masterclass echt iets voor jou!

Al die overtuigingen, die dingen die je jezelf wijsmaakt en die je klein houden?

Die behoren tot je mantel der bullsh*t. En als je je daarvan ontdoet, ligt de wereld aan je voeten.

Waarom rust nemen een bullsh*t advies is

Ik neem je mee in de wereld van stress. Want waar komt stress precies vandaan? En vooral: wat kan je er tegen doen.

Ik deel ook meerdere veelgehoorde mindf*cks met je. Want je hoort steeds ‘dat je aan je mindset moet werken’ en ‘dat je gewoon even wat rust moet nemen’, maar dat is allemaal niet voldoende. Waarom niet? En wat dan wel? Dat deel ik uiteraard met je in de masterclass.

Ik deel mijn visie op stress- en burn-out klachten met je en geloof mij; die zijn anders dan anders. Want ik geloof in duurzame oplossingen en smijt de mythes overboord.

De masterclasses van Shyanne zitten altijd vol energie. Ik kijk ze altijd met veel plezier en haal er ook veel uit. Een echte aanrader voor iedereen die bezig is met persoonlijke ontwikkeling.

Jij geeft echte waardevolle trainingen. Geen urenlange intro of informatie die ik allang weet. Nee, jij deelt vernieuwende inzichten en neemt mij helemaal mee in je verhaal. Dankjewel.

Dagelijks spreek ik mensen die last hebben van stress- en burn-out klachten. Of van de zogenaamde ‘millenial-klachten’; het gevoel hebben aan het perfecte plaatje te moeten voldoen & alle ballen hoog moeten houden.

En dagelijks hoor ik verhalen van mensen die zich niet gezien, gehoord en begrepen voelen. Die met oppervlakkige tips weer weg worden gestuurd. En dat is zonde, want met de juiste hulp kan jij echte innerlijke rust ervaren.

 

En deze masterclass gaat je daarbij helpen

Vernieuwende inzichten en helpende tips

 

Weten is leuk, toepassen nog veel belangrijker. Want zonder toepassen kom je nergens. Daarom deel ik in deze masterclass niet alleen maar informatie met je, maar ook 3 praktische tips die je direct op weg helpen en waardoor je je binnen no time ontspannen en relaxed voelt. Hier heb ik wel nog iets interessants over te vertellen, maar dat deel ik met je in de masterclass.

Dit ga je leren

 

 

 • Schokkende cijfers waar je stijl van achterover slaat
 • Dat een burn-out niets met je werk te maken hoeft te hebben
 • Waarom een zebra nooit last heeft van stress
 • Waarom de millenials (geboren tussen 1980 en 2000) juist zo’n groot risico lopen
 • Drie levenslessen uit mijn burn-out; doe er je voordeel mee en pas ze direct toe
 • Dat je bullsh*t in je hoofd hebt (sorry not sorry); en hoe je hier dan vanaf komt
 • Drie mythes; onder andere dat aan je mindset werken en mindfulness niet voldoende zijn 
 • Welke duurzame oplossing er is voor blijvend resultaat en echte transformatie

 

Wat krijg je NIET?

Een urenlange intro en een eindeloos verkooppraatje, want wie zit daar nou op te wachten?
Ja, ik stel mijzelf kort voor en nee, er is niks te koop in deze masterclass. 

Wat krijg je WEL?

Waardevolle kennis en vernieuwende inzichten. Ik ga recht tegen veelgehoorde uitspraken en oplossingen in omdat ik
weet dat ze niet werken.

Daarnaast krijg je direct de mogelijkheid om al je vragen te stellen. Ik hou enorm van interactie tijdens mijn masterclasses. Het zorgt ervoor dat jij er beter bij blijft en ik kan je direct op weg helpen met je vragen en opmerkingen. Doe dus vooral mee in de prive chat die alleen ik kan lezen.

En je krijgt, naast mijn expertise en kennis, mijn enthousiasme er gratis bij. Ik krijg regelmatig terug dat mensen dit enorm waarderen en dat ik hierdoor leren toegankelijk en leuk maak. Laatste zei iemand zelfs: ‘ik kom met meer energie uit jouw masterclasses dan dat ik erin ging, complimenten hiervoor’. 

 

Je weet het op zo’n leuke en luchtige manier te brengen. Ik voel mij zo aangesproken in alles wat je verteld, ik heb zelden zo’n interessante masterclass meegemaakt.

Wauw, je energie, ik word er helemaal blij van. En dan ook nog de kennis die je met ons deelt. Ik voelde mij gezien en begrepen. Jij weet echt waar je het over hebt.

Wat zijn ‘millenial-klachten’?

De druk bij de millenias ligt hoog. Dit zijn de mensen grofweg geboren tussen 1980 en 2000. Het gaat niet alleen om werkdruk, want ook bij studenten schieten de stresscijfers door het plafond. Maar als je op jongere leeftijd al een burn-out krijgt, dan is de kans dat je er op latere leeftijd weer een krijgt, nogal aanwezig. 

Een op de vijf mensen tussen de 18 en 35 kampt met dusdanige mentale klachten dat een burn-out op de loer ligt. Termen als ‘gejaagd’, ‘een vol hoofd’, ‘uitgeblust of leeg’ en ‘vermoeid’ zijn niet onbekend. Ik hoor ze ook veel terug in mijn praktijk. Oh en ‘vergelijken met anderen’ mag ook zeker niet ontbreken.

Ze zijn opgegroeid met het motto: ‘je kunt alles worden wat je wilt, als je maar hard werkt’ en deze uitspraak is gevaarlijker dan hij op het eerste oog lijkt. 

Waarom deze uitspraak zo gevaarlijk is leg ik allemaal uit in de gratis masterclass.

Van altijd gestressed naar wijze levensles

Op naar rust, energie en een leven waar je blij van wordt

Als je een training wilt kijken die echt waardevol is, waar je echt iets van leert: kijk dan de training van Shyanne. Het is elke keer een feest om bij te zijn.

Wat een heerlijke energie heb jij! Na het kijken van jouw masterclasses voel ik me beter dan ervoor. Heerlijk, puur genieten. En dan ook nog eens super informatief. 

Ik ben Shyanne nagtegaal

Ik begrijp jou als ervaringsdeskundige en help je verder als professional

Ik weet helaas uit eigen ervaring hoe k*t een burn-out is. Ik ging aan alle signalen voorbij waardoor ik keihard naar beneden kletterde. Die ellende wil ik jou graag besparen. Schrijf je daarom nu in voor de masterclass. Leer meer over stress en vooral hoe jij weer kan ontspannen.

Neem contact op

 

  Contact opnemen is altijd geheel gratis en vrijblijvend

  Rookland 26 – Ermelo
  06-36138188