gratis

Inzichtsessie

In 30 minuten meer inzicht in jezelf

In waar je nu staat & waar je naartoe wilt

Meld je hieronder aan voor een gratis inzichtsessie. Wat kan je van dit gesprek verwachten? In 45 minuten tijd heb jij meer inzicht over waar je nu staat en waar je heen wilt. Wat is eigenlijk het leven wat jij graag wilt leven en wat staat je nu in de weg om dat te bereiken? Als je dit helder hebt, kan je ook de juiste stappen zetten om dit te bereiken. In het gesprek reik ik je ook tips aan hoe je kan zorgen dat jou dit wel gaat lukken.

JIJ 2.0, omdat je dat waard bent.

Plan direct je gesprek in. 

BONUS: Ontvang de ‘Stressklachten Checklist’. Hierdoor krijg je al wat meer inzicht in jezelf. Neem de antwoorden mee in het gesprek, zodat we er dieper op in kunnen gaan.

 

Waarom zou je dit doen?

Je kan soms zo enorm vast zitten in je eigen hoofd. Je blijft maar rondjes lopen en dezelfde dingen tegen jezelf herhalen. Je weet wel dat je ermee moet stoppen; maar HOE DAN? Waarom lukt dit toch niet? Wat houdt je toch steeds tegen?

Er is iets waardoor je nu niet helemaal happy bent, waardoor je meer piekert dan je zou willen en waardoor dat hoofd toch steeds weer overuren draait.

Als je weet wat dat is, kan je ook actie ondernemen om ervan af te komen. En daar is deze inzichtsessie voor bedoelt. Het geeft je meer inzicht in wie jij bent en waar je tegenaan loopt. We komen in een half uur direct tot de kern.

Samen gaan wij ook kijken; waar wil je dan naartoe? Wat is het leven dat je wel wilt leven? En welke stappen kan jij zetten om daar te komen.

Het is dus enorm waardevol voor jou, als je meer inzicht wilt krijgen in jezelf en als je meer wilt gaan genieten van het leven.

LEEF JIJ JE ALLERBESTE LEVEN? NEE?

Een inzichtsessie helpt jou om inzichtelijk te maken waar dat dan in zit en hoe je dit wel voor elkaar gaat krijgen!

In een uurtje naar de kern en met handvatten weer naar huis. Wat fijn om in rust even stil te staan. Het mooie van Shyanne is dat ze kijkt naar wat er gebeurt maar ook met je stilstaat waar je vandaan komt zodat je de kern kan aanpakken. Dankjewel voor het duwtje in de rug!

Johanna

Ontzettend fijne, zeer persoonlijke coach die echt samen met je mee kijkt naar welk pad en welke toekomst je voor ogen hebt en bewandeld deze weg met je mee. Ze heeft zeer veel kennis en werkt ook vanuit haar intuïtie. Al bij al een echte aanrader.

Ik heb het LevensGroei traject ontzettend positief bewandeld en merk veel goede veranderingen in mijn dagelijkse leven.
En niet alleen ik, ook mijn omgeving ziet dat ik veranderd ben. Ze zien dat ik veel beter met tegenslagen om kan gaan en veel relaxter en gelukkiger in het leven sta.

Sabrina Fiolet

Iedere dag ben ik dankbaar, dankbaar voor het leven dat ik kreeg, dankbaar voor de levenslessen die ik heb morgen ontvang, dankbaar voor de mensen die een deel mogen uitmaken van mijn leven. Dankbaar voor de mensen die mij zoveel hebben mogen leren. En dankbaar voor het feit dat ik ben ingestapt bij Levensgroei! Want hé, niks loopt zomaar zonder reden!

Jij, het programma, het kwam allemaal op het juiste moment. Het moment dat ik besefte dat ik vastliep in het patroon waar ik o zo graag uit wilde. En het niet meer verder kon zoals het was. De hand die je uitreikte heb ik met beide handen vast gepakt en met jou als fantastische coach aan mij zijde sta ik waar ik nu sta, doe ik wat ik doe en leer ik wat ik leer. 

Jij bent een bijzondere vrouw met zoveel liefde en passie voor je werk. Het delen van je eigen ervaringen maakt het programma en voor mij het geloven dat verandering mogelijk is compleet. Ik gun dit een ieder die ook bewust is van een patroon waar hij/zij in zit en uit wil komen. Het is het allemaal waard ook al is het niet altijd even makkelijk!

Sarojini Ramsray

Wat een fijn gesprek hebben wij gehad. Ik voelde zoveel begrip en jij begreep meteen waar ik het over had en hoe ik mij voelde op dat moment. Het is zo fijn om met iemand te praten die hetzelfde heeft doorgemaakt en weet waar ze het over heeft. Je bent een fijn, open en oprechte vrouw die met enorm veel passie coacht.

Wilma Vrieling

Shyanne Nagtegaal, de zinderende kracht achter LevensGroei coaching is een jonge enthousiaste, ‘down to earth’ vrouw die, met recht met beide benen op de grond staat. Mede door haar eigen ervaringen vanuit het verleden weet Shyanne de kern gemakkelijk te doorgronden. Door actief te luisteren en concrete voorbeelden te gebruiken vanuit je verhaal en vanuit haar eigen ervaringen brengt zij weer licht en geluk in je leven.

Shyanne is betrouwbaar, neemt de tijd voor je, is zeer toegankelijk en hecht tijdens gesprekken geen waardeoordeel aan hetgeen wat speelt of waar je mee zit. Het voelt alsof je haar al jaren kent, wat erg fijn is.

Andre Cunningham

Ik heb Shyanne leren kennen als een bron van positieve energie. Als je iemand zoekt die jou in je kracht kan zetten, dan ben je bij Shyanne aan het juiste adres. Ze weet waar ze over praat, maar maakt contact op een gelijkwaardige manier. Super fijn!

Linda Huisman

Shyanne is nu een aantal maanden een mentor voor mij en ik heb al veel (over mezelf) geleerd. Shyanne is heel prettig als persoon en kan goed aanvoelen wat je nodig hebt, ze kan goed doordringen tot de kern en laat je dingen beseffen zodat je er iets mee kunt.

Het programma dat ze aanbiedt is divers. Ik vind het fijn om online dingen te leren en opdrachten te doen; en fysiek met elkaar te praten als afwisseling en verdieping daarop.

Shyanne heeft me nu al veel gebracht en dat vind ik heel waardevol.

Mandy van Vugt

JIJ 2.0

You are the greatest project you will ever work on

Plan je gratis inzichtsessie om helder te krijgen waar je naartoe wilt en hoe je dit kan bereiken.