06-36138188 info@levensgroei.nl

Bye bye stress - hallo rust in je hoofd

Ben jij klaar om aan je allermooiste project ooit te werken?

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀Reken eens en voor altijd af met stress door mijn unieke en ijzersterke methode

Ben je niet tevreden met je leven zoals het nu is? Pieker je meer dan je zou willen? Heb je het idee dat je alle ballen hoog moet houden? En wil je dit anders? Dan is het tijd om actie te ondernemen.

 

Veel millenials (geboren tussen 1980 en 2000) hebben te maken met deze klachten. Dat is niet zo gek, want de druk is enorm hoog. Ben jij een millenial en herken je je hierin, dan is dit programma perfect voor jou.

 

Je hoeft niet midden in een burn-out te zitten om naar een coach te gaan, sterker nog, ik adviseer je om dit veel eerder te doen. Want waarom wachten met echte innerlijke rust, energie en een leven waar jij blij van wordt als dat nu binnen hand bereik ligt.

 

Jij bent verantwoordelijk voor je eigen leven en voor je eigen geluk, maar dat betekent niet dat je het alleen moet doen. Dit traject gaat jou helpen om de regie terug te pakken over je eigen leven.

 

Transformerend, diepgaand, praktisch en met een gezonde dosis humor.

Eerst je shit opruimen en vanuit daar echte innerlijke rust ervaren.
Een gelukkig en ontspannen leven is ook voor jou weggelegd.

Maak van stress je levensles

Op naar echte innerlijke rust, energie en een leven waar jij blij van wordt

Heb je hier last van:

 • Je rent altijd van hot naar her, je to-do lijst is eindeloos en houdt nooit op
 • ’s Avonds zit je op de bank, maar ook dan gaan die gedachtes maar door en door
 • Je lontje wordt steeds korter, wat betekent dat je steeds minder kan hebben. Je reageert kribbiger tegenover de mensen die dichtbij je staan
 • Je voelt je verantwoordelijk om dingen goed te doen
 • En eigenlijk is zelfs goed niet goed genoeg, want perfectionisme ligt bij jou op de loer
 • Je kan moeilijk nee zeggen, waardoor anderen altijd weer voor gaan en jij jezelf steeds weer wegcijfert
 • Sterker nog: je zegt vaak al direct ‘ja’ voordat je erbij stil hebt gestaan of je dit wel echt wilt. En je hebt niet het idee dat je alsnog nee kan zeggen.
 • Je bent veel bezig met de mening van anderen en vult vaak in wat anderen over jou denken, dit weerhoudt je ervan om de dingen te doen die je echt leuk vind of die belangrijk zijn, zoals voor jezelf opkomen
 • Je bent streng voor jezelf, je vind dat je gewoon even je schouders eronder moet zetten en nog even door moet bikkelen. Er zijn genoeg mensen die het erger hebben dan jij, dus niet zeuren, maar doorgaan.
 • Je gaat altijd maar door en door en voelt pas thuis hoe vermoeid je eigenlijk echt bent. Dit is vermoeiend en niet oke, maar je hebt geen idee hoe je het anders kan doen.

En wil je veel liever dit:

 • Ontspannen op de bank zitten, zelfs als er nog taken op je to-do lijst staan, zodat je een keer echt tot rust komt
 • Van rust een prioriteit maken, zodat je niet hoeft te wachten tot je ziek bent of omvalt, maar juist in balans blijft
 • Keuzes maken vanuit je eigen gevoel, zodat jij echt de dingen doet die goed voor jou zijn en die je blij maken
 • Aanvoelen wanneer je grens is bereikt en dit ook uitspreken, zodat je niet meer gespannen hoeft rond te lopen
 • Jezelf op een zetten zonder schuldgevoel, omdat je van binnen weet en voelt dat jij dit waard bent
 • De tools in huis hebben om van elke dag een ontspannen en energieke dag te maken
 • Afspraken afzeggen als je geen zin hebt of moe bent, zodat je niet weer over je eigen grenzen gaat
 • Weer echt in het moment aanwezig zijn, zodat je weer echt kan genieten van het leven
 • Veel meer leven vanuit dankbaarheid en de mooie dingen zien in het leven. Ja, natuurlijk zijn er soms nog tegenslagen, maar jij weet hoe je daarmee om moet gaan, zonder om te vallen.
 • Jij leeft je eigen leven, in plaats van dat het leven jou in zijn greep heeft.
 • En ja: dit is voor jou weggelegd!

Misschien ben je al weleens bij de huisarts geweest maar heb je het gevoel niet serieus genomen te worden. Misschien heb je al een gesprek gehad bij de POH’er en heeft hij gezegd dat je met mindfulness aan de gang moet. Je probeert dit wel, maar het werkt nog niet voldoende voor je. Je voelt dat er meer nodig is. Het is allemaal nog niet vreselijk erg, maar toch ben je niet tevreden en happy met je leven zoals hij nu is. En je begint je steeds meer te beseffen dat dit niet vanzelf over gaat. Sterker nog, als je zo doorgaat, wordt het alleen maar erger. En dat wil je niet.

Een van mijn klanten heeft het heel mooi verwoord, zij zei: Ik ben blij dat ik nu heb ingegrepen. Dat ik ben gaan investeren in jou en dit programma. Hiermee zet ik namelijk een hele stevige fundering neer waar ik de rest van mijn leven profijt van heb.”  

GeluksGroei helpt je om dit te bereiken Het helpt je om de regie weer terug te pakken over je leven. Jij gaat weer je leven leven, in plaats van dat het leven jou leeft.

Waarom GeluksGroei?

Alle deelnemers waarmee ik heb gewerkt, hebben grote verandering doorgemaakt. Daar waar ze eerder volop piekerde, zichzelf continu wegcijferde voor anderen, zichzelf steeds maar weer onderaan zette en het gevoel hadden dat het leven hen steeds overviel, zijn ze nu veranderd in stralende persoonlijkheden. Ze maken keuzes vanuit hun eigen gevoel, weten wat goed voor hen is en handelen hiernaar en ze genieten weer van elke dag. Ze maken van zichzelf en ontspanning een prioriteit. Niet alleen zijzelf merken verandering, maar ook hun omgeving merkt dat ze positief veranderd zijn. Ik ben trots op hun allemaal en ik weet zeker dat jij dat ook kan bereiken.

 

quality-fix

Ga voor duurzame en blijvende resultaten waar je de rest van je leven profijt van hebt

ervaringsdeskundige

 Ik begrijp jou als ervaringsdeskundige en help je verder als professional

U

diepgaand

Leer jezelf echt door en door kennen, zodat je nooit meer richting een (tweede)
burn-out gaat.

praktisch

Kennis is belangrijk, doen nog veel belangrijker. Daarom krijg je praktische tools aangereikt die makkelijk in je dag passen.

Don’t Settle For Less

Het is nu tijd om aan je mooiste project ooit te werken, namelijk jezelf

We gaan er alles aan doen om te zorgen dat jij loskomt van die hardnekkige overtuigingen en patronen.

We gaan er samen voor zorgen dat jij gaat groeien en ontwikkelen.

Tientallen mensen gingen je al voor met grootste resultaten en jij kan er daar een van zijn

Je moet nog de rest van je leven met jezelf doorbrengen, zorg dat je daar gelukkig van wordt. Zorg dat je het leven leeft waar jij blij van wordt.

Straal. Maak keuzes vanuit je hart zonder erbij na te denken wat anderen daarvan denken. Laat je perfectionisme los, neem afscheid van je automatische piloot en geniet van elke dag

 

 

 

Je leert jezelf door en door kennen en begrijpen. Ik ken mijn eigen lijf en gedachtes zo goed, dat ik het direct voel als de stress oploopt. Dan weet ik vervolgens ook wat ik moet doen om te zorgen dat dit gaat afnemen. Deze acties zet ik in en binnen no-time ben ik weer back on track. Dat is ook voor jou weggelegd. 

Geen nee durven zeggen, perfectionisme en dat grote verantwoordelijkheidsgevoel? Het zijn allemaal gedachtes. Overtuigingen die je hebt, dingen die je al jaren tegen jezelf zegt en daardoor als de keiharde waarheid voelen. Maar het is NIET de waarheid, en in het programma leer ik jou hoe je hiermee om kan gaan. Hoe je grip krijgt op die gedachtes en vooral: hoe je er afstand van kan nemen. Want die gedachtes houden je weg van wat goed voor jou is, en het is tijd dat jij je leven gaat leven zoals jij dat graag wilt.

Een jaar lang gaan we samen aan de slag. Waarom zo lang? Zodat je alle tijd hebt om dit helemaal eigen te maken en zodat je een jaar lang de tijd hebt om op mij terug te vallen. In dit traject gaan we echt kijken naar jou. Wat heb jij nodig? Dat gaan we doen om dit programma tot een succes te maken.

Uiteraard heb ik jou daar ook voor nodig. Ik kan het niet voor je oplossen, dat moet je zelf doen. Als jij actief aan de slag gaat met de modules, je open stelt in de gesprekken en meedoet aan alle waardevolle bonussen die dit programma bevat, dan ligt de wereld aan je voeten.

Ontzettend fijne, zeer persoonlijke coach die echt samen met je mee kijkt naar welk pad en welke toekomst je voor ogen hebt en bewandeld deze weg met je mee. Ze heeft zeer veel kennis en werkt ook vanuit haar intuïtie. Al bij al een echte aanrader.

Ik heb het LevensGroei traject ontzettend positief bewandeld en merk veel goede veranderingen in mijn dagelijkse leven.
En niet alleen ik, ook mijn omgeving ziet dat ik veranderd ben. Ze zien dat ik veel beter met tegenslagen om kan gaan en veel relaxter en gelukkiger in het leven sta.

Sabrina Fiolet

Shyanne is nu een aantal maanden een mentor voor mij en ik heb al veel (over mezelf) geleerd. Shyanne is heel prettig als persoon en kan goed aanvoelen wat je nodig hebt, ze kan goed doordringen tot de kern en laat je dingen beseffen zodat je er iets mee kunt.

Het programma dat ze aanbiedt is divers. Ik vind het fijn om online dingen te leren en opdrachten te doen; en fysiek met elkaar te praten als afwisseling en verdieping daarop.

Shyanne heeft me nu al veel gebracht en dat vind ik heel waardevol.

Mandy van Vugt

The crazy millenial world

Er zijn veel millenials die kampen met deze klachten. Millenials zijn geboren tussen grofweg 1980 en 2000 en de druk is hoog. Herkenbaar voor je?

Tevredenheid is ingeruild voor ambitie. Je bent continu verbonden met de hele wereld en op social media lijkt alles perfect te zijn. Voor je gevoel moet je daaraan voldoen, maar is dat echt zo?

Is jou ook wijsgemaakt dat je alles kunt worden, als je maar hard werkt? Het lijkt misschien onschuldig, maar dit zorgt ervoor dat jij je mega verantwoordelijk voelt. Dat je misschien wel meerdere baantjes hebt of werk gecombineerd met opleidingen. Je hebt altijd het idee dat er meer uit het leven te halen is, waardoor je vergeet te genieten van alles wat je al bereikt hebt.

De lat ligt hoog en the pressure is real. Het gaat niet alleen om werkdruk, want ook bij studenten schieten de stresscijfers door het plafond. Je moet immers alle ballen hoog houden, dus rust nemen? Dat komt daarna wel… Maar als je zo doorgaat, ligt een burn-out op de loer. En als je op jongere leeftijd al een burn-out krijgt, dan is de kans groot dat je dit op latere leeftijd nog een keer krijgt.

Neem je klachten serieus. Wacht niet tot je echt je bed niet meer uit komt of de wereld alleen nog maar somber inziet. Grijp nu in. Leer nu de tools om een burn-out te voorkomen en een leven neer te zetten naar jouw voorwaardes.

Je shit opruimen

Stap één is je shit opruimen. Die rottige gedachtes opduiken om er afstand van te nemen. Door dit te doen, pak je het probleem echt bij de kern aan. Je moet met je overtuigingen en manier van denken aan de slag als je blijvende verandering wilt. Daarom zijn dit de eerste stappen in dit proces.

Een leven naar jouw voorwaardes

De tweede stap is een leven neerzetten naar jouw voorwaardes. Meer tijd besteden aan wat je energie geeft en tijdig opladen. Hoe zorg je voor een fijne structuur in je dagelijkse leven die ervoor zorgt dat je in balans blijft.

Volhouden

Hoe zorg je dat je dit na het afronden van dit programma ook volhoudt? Ook daar is aan gedacht en ook daarvoor krijg je tools. Voorkom dat je terugvalt maar houdt alles wat je geleerd hebt bij, zodat je er profijt van hebt voor de rest van je leven.

Ga voor duurzame resultaten

 

GeluksGroei is een quality-fix en zorgt voor echte transformatie. Nadat jij dit programma gevolgd hebt, voel je je veerkrachtig en ervaar je echte innerlijke rust. Je kent jezelf door en door waardoor je veel eerder kan bijsturen en tijdig aan de rem trekt. Je krijgt de balans terug in je leven en dat zorgt ervoor dat je een gelukkig en ontspannen persoon bent. Jij ervaart echte innerlijke kracht en zet vanuit daar stappen. De wereld ligt aan je voeten, zonder dat jij jezelf uit het oog verliest.

Ik weet als geen ander hoe het is om steeds maar weer over je grenzen te gaan, om de lat steeds weer te verleggen en nooit echt tevreden te zijn. Ik was een echte perfectionist, voelde mij vet verantwoordelijk voor alles en iedereen en kon heel slecht nee zeggen. Ontspannen kwam niet in mijn woordenboek voor, er was altijd nog wel iets te doen of iemand om voor klaar te staan. Het resultaat: een dikke vette burn-out. 

Jij kan profiteren van de levenslessen van mijn burn-out, zonder de pijn, de ellende en de tijd die het je kost. Ik begrijp jou als ervaringsdeskundige en help je verder als professional.

Ik geloof niet in quick-fixes, snelle oplossingen. Wat jou namelijk in de weg zit, is een bepaalde manier van denken. Dat is met een snelle mindfulnesscursus niet opgelost, sorry not sorry. In plaats daarvan biedt ik jou echte transformatie aan. Eerst je shit opruimen, vanuit daar een leven neerzetten naar jouw voorwaardes en dan volhouden.

Iedere dag ben ik dankbaar, dankbaar voor het leven dat ik kreeg, dankbaar voor de levenslessen die ik heb morgen ontvang, dankbaar voor de mensen die een deel mogen uitmaken van mijn leven. Dankbaar voor de mensen die mij zoveel hebben mogen leren. En dankbaar voor het feit dat ik ben ingestapt bij Levensgroei! Want hé, niks loopt zomaar zonder reden!

Jij, het programma, het kwam allemaal op het juiste moment. Het moment dat ik besefte dat ik vastliep in het patroon waar ik o zo graag uit wilde. En het niet meer verder kon zoals het was. De hand die je uitreikte heb ik met beide handen vast gepakt en met jou als fantastische coach aan mij zijde sta ik waar ik nu sta, doe ik wat ik doe en leer ik wat ik leer. 

Jij bent een bijzondere vrouw met zoveel liefde en passie voor je werk. Het delen van je eigen ervaringen maakt het programma en voor mij het geloven dat verandering mogelijk is compleet. Ik gun dit een ieder die ook bewust is van een patroon waar hij/zij in zit en uit wil komen. Het is het allemaal waard ook al is het niet altijd even makkelijk!

Sarojini Ramsray

Geluksgroei

Leef je leven voluit door persoonlijk leiderschap te nemen

Leven op de automatische piloot zorgt voor stress. Als je geen idee hebt hoe je dat overvolle hoofd moet stoppen, of hoe je nee kan zeggen en jezelf op een kan zetten, raak je steeds verder verwijderd van jezelf. Stressklachten verdwijnen nooit vanzelf, daar is persoonlijk leiderschap voor nodig, en dit programma leert jou dat.

Het is geen standaard programma en ik ben ook geen standaardcoach. In dit programma doen we wat nodig is om te zorgen dat jij je leven voluit gaat leven. Je gaat leren ontspannen, jezelf op een zetten zonder schuldgevoel en je ontdekt de uit-knop van je hoofd.

Het is een samenstelling van een online leeromgeving, 1 op 1 gesprekken, tussentijdse contactmomenten en waardevolle extra’s. We gaan alles doen wat ervoor nodig is om jou te ontdoen van je bullsh*t en te zorgen dat je je allerbeste leven gaat leven. 

 Ik sta heel erg voor persoonlijk contact. Ik leef met je mee, ben je mentor, je cheerleader en je supporter. Ik ben er voor je, ook buiten de gesprekken om. Je mag mij altijd appen en ik denk graag met je mee als je even vastloopt.

wil je eerlijk advies of dit bij jou past?

plan een geheel gratis & vrijblijvend match-gesprek

Slaap weer echt goed

Ken en voel je grenzen en handel hiernaar

Zet jezelf op één zonder schuldgevoel

geniet weer van de kleine dingen

ken jezelf door en door, zodat je op tijd kan bijsturen

maak van ontspannen een prioriteit

laat makkelijker los en leef in het hier en nu

sta ontspannen en gelukkig in het leven

Creeer je eigen kansen

De beste investering die je kan doen, is de investering in jezelf

Verwacht je hier nu een bedrag? Dat snap ik, maar die zet er bewust niet op. Niet omdat je die niet mag weten, maar omdat de inhoud veel belangrijker is dan de prijs. En over die inhoud, kan ik je veel meer vertellen in een persoonlijk gesprek. Dan kan ik je ook een goudeerlijk advies geven of dit wel echt bij je past.

De investering die je hier doet in jezelf, is geen snelle tussendoor oplossing. Het is geen ‘quick-fix’, maar een echte ‘quality-fix’. Wat heb jij ervoor over om je weer vrolijk, ontspannen en gelukkig te voelen? Om eindelijk weer vrijheid in je eigen leven te ervaren? Om weer écht het leven te leven wat JIJ graag wilt.

Voordat je beslist, nodig ik je eerst uit voor een gratis kennismakingsgesprek. Het is voor beide partijen belangrijk om te weten of de klik er is en of dit passend is. Onder het genot van een kopje thee of koffie, gaan we kijken of dit echt bij jou past. Ik zal je nooit overhalen om dit te kopen, dit traject werkt alleen als je er echt voor wilt gaan.

Wat ik in dit gratis kennismakingsgesprek wel ga doen, is naar je luisteren en je inspireren. En uiteraard ontvang je ook al tips waarmee je direct aan de slag kan.

Ik heb niet meer de behoefte om stoer te moeten zijn, ik heb de behoefte om mijzelf te zijn. De puzzelstukjes vallen steeds meer in elkaar. In maak onbewust zoveel grote stappen. 

 Ik was doodeenzaam doordat ik alles en iedereen op afstand hield, omdat ik zei dat ik het allemaal wel zelf kon doen. Maar dat is nu allemaal anders. 

Ik was vergeten hoeveel fijner het is met die zachte kant in mijzelf, met de liefde in en voor mijzelf. Shyanne heeft mij dat laten inzien en daar ben ik tot op de dag van vandaag dankbaar voor.

 Dankzij GeluksGroei heb ik dit weer teruggevonden. 

Als mensen tegen mij zeggen; je bent veranderd, dan zeg ik: Nee, ik heb mijzelf weer gevonden

Natalie Visser

Ik wist niet goed wat ik bij het eerste gesprek kon verwachten, maar voelde mij gelijk al een stuk op mijn gemak toen ik binnen kwam. De energie die er hing was warm en vertrouwt. Tijdens het eerste gesprek ervaarde ik dat Shyanne echt luisterde naar wat ik te vertellen had. Ze nam de tijd om mijn verhaal te horen en daarop vragen te stellen. Vragen die zonder oordeel gesteld werden.

Door middel van de inzichten die Shyanne mij al tijdens het eerste gesprek gaf, ging ik echt dieper en bewuster naar mijzelf kijken. Ik kreeg het besef dat ik echt iets wilde gaan doen. Stoppen met het continue op automatische piloot leven en gaan zorgen voor mijzelf in plaats van eerst zorgen voor een ander.

Nu, aan het einde van het traject, voel ik mij een ander mens. Ik zet stappen in de richting die ik echt leuk vind, maak keuzes die goed zijn voor mij en voel heel goed mijn grenzen aan. Ik heb van mijn rust mijn prioriteit gemaakt. Alles wat ik geleerd heb, neem ik voor altijd met mij mee.

Rob de Reiger

Veelgestelde vragen

Is dit wel iets voor mij?

GeluksGroei is iets voor jou als je niet tevreden bent met het leven wat je nu leeft. Als dit komt doordat je meer piekert dan je wilt, regelmatig stress ervaart, het moeilijk vindt om echt voor jezelf te staan en altijd maar bezig bent met wat anderen van je denken. Als je altijd ‘aan’ staat, moeilijk kan ontspannen en jezelf steeds maar weer wegcijfert.

Maar om te beslissen of dit echt iets voor jou is, is wel meer nodig. Het programma is namelijk heel persoonlijk. Daarom nodig ik je uit voor een geheel gratis en vrijblijvend match-gesprek. Dan leren wij elkaar beter kennen en geef ik je goudeerlijk advies of dit echt iets voor jou is.

Plan hier direct je match-gesprek

Heb ik hier wel tijd voor?

Het online programma volg je op je eigen tempo. En dat is maar goed ook, neem je tijd hiervoor. Als je er te snel doorheen gaat, mis je juist de kracht van dit programma.

Daarnaast is het belangrijk om jezelf af te vragen: wat vind jij jezelf waard? En wil jij graag een ander leven, waarin je je meer ontspannen en gelukkiger voelt? Als je dit wilt, dan ga je ook tijd maken. Als je het fijn vindt, kijken wij samen hoe we dit het beste in jouw leven kunnen gaan passen. 

De 1:1 gesprekken zijn individueel te plannen op je eigen tijd en naar eigen behoefte. De workshops hebben een vaste datum die je ruim van tevoren te horen krijgt. Deze zijn vaak in de namiddag of de avonduren.

Wat zijn de effecten?

Het effect van het programma is groots. Je leert jezelf door en door kennen. Je weet wat jou steeds zoveel stress oplevert en je weet hoe je hiermee om kan gaan. Je krijgt grip op je gedachtes en geeft je leven vorm zoals jij dat wilt.

Daardoor voel je je meer ontspannen, laat je je niet meer uit het veld slaan, kom je meer voor jezelf op en voel je je gelukkiger. Jij hebt eindelijk die ‘uit-knop’ voor je hoofd gevonden. Jij weet wat je moet doen om rechtop te blijven staan en goed voor jezelf te zorgen.

Jij ziet in dat jij het belangrijkste bent in je eigen leven. Dat je jezelf op één mag zetten. Dat jij dat waard bent.

Je hebt meer zelfvertrouwen en geniet veel meer van het leven op dagelijkse basis.

Daarnaast heb je tools voor de rest van je leven, waardoor dit programma niet slechts 7 maanden duurt, maar echt voor je hele leven. Je gaat je levensstijl aanpassen, zodat de veranderingen die je doorvoert duurzaam en blijvend zijn.

Ik twijfel of het al wel erg genoeg is, wat denk jij?

Ben je niet 100% tevreden met je leven hoe het nu is? Dan is het erg genoeg.

Mijn visie is dat voor iedereen een gelukkig en ontspannen leven is weggelegd. Merk jij dat je toch niet helemaal blij bent met hoe je leven nu is? Komen er steeds dingen terug waar je niet blij van wordt? Denk je dat er meer uit het leven te halen valt dan dat er nu uitkomt? Dan is het tijd om actie te ondernemen.

Daarnaast ben je waarschijnlijk iemand die veel over haar eigen grenzen gaat. Het feit dat je twijfelt en (lichte) signalen hebt, betekent vaak dat je je grens dus al over bent.

Om jou het best passend en eerlijk advies te geven, nodig ik je uit voor een gratis match-gesprek. In dit gesprek kijken wij samen naar waar jij tegen aanloopt en krijg je goudeerlijk advies of dit echt bij jou past.

Plan hier direct je match-gesprek

Ben ik na 12 maanden volledig stressvrij?

Nee. Een stressvrij leven bestaat niet en is ook niet iets wat je moet willen. Persoonlijke ontwikkeling is een ongoing proces, maar wel een heel leuk proces. 

In deze 12 maanden krijg je inzichten, tips en tools aangereikt die je de rest van je leven met je kan meenemen. Jij leert die gedachtes in je hoofd herkennen die stress opleveren en je leert hoe je hiermee kan omgaan. Jij leert wat er bij jou gebeurt als je stress ervaart en je weet wat je eraan kan doen om het niet te hoog te laten oplopen.

Jij kan veel eerder ingrijpen, bijsturen en monitoren. Hierdoor ervaar je 90% minder stress en weet je ook veel beter hoe je ermee om kan gaan.

12 maanden, zo lang?

Het programma duurt bewust 12 maanden, maar je merkt al veel eerder verschil. De deelnemers ervaren binnen 2 maanden zelf al verschil en daarna begint ook hun omgeving dat op te merken. Je groeit en ontwikkelt dus al veel eerder.

Waarom dan toch 12 maanden? Je hebt er jaren over gedaan om bepaalde dingen te geloven en om bepaald gedrag steeds te herhalen. Het kost dus ook tijd om dit te veranderen en die tijd gun ik jou. In deze 12 maanden ben ik echt jouw mentor en sta ik volledig tot jouw beschikking. 

Zo kan je alles wat je leert ook beetje bij beetje integreren in je leven en direct de vruchten van plukken.

Daarnaast gaan we voor een quality-fix en geen quick-fix. Voor duurzame resultaten ben je langer bezig, maar heb je ook veel langer profijt van.

Wat is de toegevoegde waarde van dit traject t.o.v. een psycholoog of reguliere therapie?

Hiervoor kan ik beter een van de deelnemers quoten: ‘Ik heb al meerdere reguliere therapie trajecten gevolgd, maar jij komt echt tot de kern. Door jou ben ik echt veranderd en gegroeid en heb ik meer over mijzelf geleerd dan in al die jaren bij elkaar. Jij maakt echt het verschil voor mensen’

Het is een groot verschil of jij echt kiest voor datgene wat het beste bij jou past en waarvan jij denkt dat het je verder gaat helpen. GeluksGroei is een uniek programma, vol met kennis en eigen ervaring. Het pakt het hele plaatje aan en zorgt echt voor duurzame verandering.

Je krijgt het hele pakket: jezelf beter leren kennen, je ontdoen van al je bullshit en vooral het blijven volhouden in het dagelijks leven. Deze laatste stap miste ik vaak in de reguliere therapie terwijl dit juist één van de belangrijkste stappen is. Daarnaast ben ik 7 maanden lang echt je mentor en samen halen we alles eruit wat erin zit. Ik sta ook voor jou klaar buiten de gesprekken om.

Als je meer wilt weten of dit echt bij jou past en of wij een match zijn, nodig ik je uit voor een gratis en vrijblijvend match-gesprek.

Plan hier direct je match-gesprek

Wordt GeluksGroei vergoedt?

Nee, GeluksGroei wordt niet vergoed. 

Mag ik je één advies geven: laat je niet teveel leiden door wel/niet vergoed. De coachtrajecten die ik zelf heb betaald, heb ik vaak het meeste uitgehaald. Je gaat namelijk ook echt een commitment aan met jezelf. Doordat je ergens voor betaald, wil je er ook het beste uithalen.

Laat geld niet in de weg staan van je meest ontspannen en gelukkige leven. Ik ben altijd bereid om met je mee te kijken naar betalingsmogelijkheden.

Investeren in jezelf is de beste investering die je kan maken.

Wat maakt GeluksGroei anders?

GeluksGroei pakt alles aan, het hele plaatje. Je leert jezelf door en door kennen en je leert duurzame veranderingen aanpassen in je levensstijl. Dit is een stap die ik veel miste bij reguliere therapie, terwijl dit juist de belangrijkste stap is. Weten waar iets vandaan komt is fijn, maar weten hoe je er in hier en nu mee kan omgaan is nog veel fijner.

GeluksGroei is een gouden combinatie van eigen ervaring en professionaliteit. Ik begrijp jou als ervaringsdeskundige en help je verder als professional. 

Ik weet zelf hoe het is om niet 100% happy te zijn, veel te piekeren en veel in mijn hoofd te leven. Om altijd ‘aan’ te staan, steeds maar weer over mijn grenzen te gaan en daardoor in een burn-out te komen (ook al zei ik altijd dat dat mij niet zou overkomen 😉)

Ik weet nu ook hoe het is, nu ik mijn hele leven heb omgegooid. Ik voel mij op dagelijkse basis rustig, ontspannen en relaxed. Ik kan mijn hoofd ‘uit’ zetten, ik pieker zelden meer en geniet van elke dag. En dat is ook voor jou weggelegd.

Naast deze eigen ervaring, heb ik meerdere opleidingen afgerond en ben ik altijd in ontwikkeling. Of dat nu een coachtraject, studie, workshops of boeken zijn, ik blijf bezig met zelfontwikkeling en daar pluk jij als deelnemer de vruchten van.

Daarnaast bevat het programma hele waardevolle bonussen die je stuk voor stuk verder helpen in dit proces. Tot slot ben ik 7 maanden lang jouw mentor en halen we alles eruit wat erin zit.

Ik kan jou dit nog veel beter vertellen in een 1:1 gesprek. Plan daarom direct een match-gesprek in en dan vertel ik je alles over GeluksGroei en wat dit voor jou gaat doen.

Plan hier direct je match-gesprek

Ik heb niks met mediteren, is het dan iets voor mij?

Ik had vijf jaar geleden ook niks met mediteren en mindfulness. Ik vond het zweverig en dacht dat het niks voor mij was. Ik ben daar helemaal in bijgedraaid omdat ik mijn eigen manier heb gevonden en omdat ik de positieve effecten ervan merk.

Maar het programma gaat niet alleen maar om mediteren. Mediteren is slechts één van de tools die je aangereikt krijgt. En net als met alle tips en tools gaan wij samen kijken welke invulling voor jou het beste werkt. Is meditatie niet jouw ding, ook niet na het zien van mijn video’s erover, dan is dat natuurlijk helemaal prima. Dan kijken wij samen naar wat voor jou dan wel werkt.

Mijn vraag staat er niet tussen

Dit is een groot aantal van de meest gestelde vragen, maar het kan natuurlijk dat jouw vraag er niet tussen staat.

Wil je je vraag toch stellen, dan kan dat via diverse manieren
Door te mailen naar info@levensgroei.nl
Door te bellen naar 06-36138188
Door een afspraak in te plannen

Vragen stellen mag altijd en onthoud goed; domme vragen bestaan niet. 

Ik sta je met veel liefde en expertise graag te woord.

Neem contact op

 

  Contact opnemen is altijd geheel gratis en vrijblijvend

  Rookland 26 – Ermelo
  06-36138188