Dit is speciaal voor jou

Wat goed dat je de super snelle stress test hebt aangevraagd! Ik heb speciaal voor jou nog een waardevolle bonus. Namelijk de gratis inzichtsessie. In dit 1:1 gesprek gaan wij kijken waar hoe het echt bij jou persoonlijk zit. Waar heb je last van, wat staat jouw meest ontspannen en gelukkigste leven in de weg? En vooral: welke stappen kan jij zetten om hier vanaf te komen?

In 30 minuten komen wij tot de kern en heb jij deze inzichten voor jezelf op een rijtje.

Vul direct de vragen in en vraag je gratis inzichtsessie aan. Ontvang daarnaast ook nog de BONUS: werkboek GET YOUR POWER BACK direct in je inbox. 

PS: Vergeet je spam niet te checken, daar willen mijn mailtjes helaas nog weleens belanden. Markeer mij gelijk even als veilig, zodat je geen waardevolle informatie mist.

IN 30 MINUTEN MEER INZICHT IN JEZELF

In waar je nu staat & waar je naartoe wilt

Meld je hieronder aan voor een gratis inzichtsessie. Wat kan je van dit gesprek verwachten? In 30 minuten tijd heb jij meer inzicht over waar je nu staat en waar je heen wilt. Wat is eigenlijk het leven wat jij graag wilt leven en wat staat je nu in de weg om dat te bereiken? Als je dit helder hebt, kan je ook de juiste stappen zetten om dit te bereiken. In het gesprek reik ik je ook tips aan hoe je kan zorgen dat jou dit wel gaat lukken.

JIJ 2.0, omdat je dat waard bent.

Vul onderstaand formulier in en plan daarna direct je gesprek.

BONUS: Ontvang het werkboek ‘Get your power back‘ direct in je mailbox. Zet de eerste praktische stappen naar jouw allerbeste leven.

In een uurtje naar de kern en met handvatten weer naar huis. Wat fijn om in rust even stil te staan. Het mooie van Shyanne is dat ze kijkt naar wat er gebeurt maar ook met je stilstaat waar je vandaan komt zodat je de kern kan aanpakken. Dankjewel voor het duwtje in de rug!

Johanna

Ontzettend fijne, zeer persoonlijke coach die echt samen met je mee kijkt naar welk pad en welke toekomst je voor ogen hebt en bewandeld deze weg met je mee. Ze heeft zeer veel kennis en werkt ook vanuit haar intuïtie. Al bij al een echte aanrader.

Ik heb het LevensGroei traject ontzettend positief bewandeld en merk veel goede veranderingen in mijn dagelijkse leven.
En niet alleen ik, ook mijn omgeving ziet dat ik veranderd ben. Ze zien dat ik veel beter met tegenslagen om kan gaan en veel relaxter en gelukkiger in het leven sta.

Sabrina Fiolet

Iedere dag ben ik dankbaar, dankbaar voor het leven dat ik kreeg, dankbaar voor de levenslessen die ik heb morgen ontvang, dankbaar voor de mensen die een deel mogen uitmaken van mijn leven. Dankbaar voor de mensen die mij zoveel hebben mogen leren. En dankbaar voor het feit dat ik ben ingestapt bij Levensgroei! Want hé, niks loopt zomaar zonder reden!

Jij, het programma, het kwam allemaal op het juiste moment. Het moment dat ik besefte dat ik vastliep in het patroon waar ik o zo graag uit wilde. En het niet meer verder kon zoals het was. De hand die je uitreikte heb ik met beide handen vast gepakt en met jou als fantastische coach aan mij zijde sta ik waar ik nu sta, doe ik wat ik doe en leer ik wat ik leer. 

Jij bent een bijzondere vrouw met zoveel liefde en passie voor je werk. Het delen van je eigen ervaringen maakt het programma en voor mij het geloven dat verandering mogelijk is compleet. Ik gun dit een ieder die ook bewust is van een patroon waar hij/zij in zit en uit wil komen. Het is het allemaal waard ook al is het niet altijd even makkelijk!

Sarojini Ramsray

Wat een fijn gesprek hebben wij gehad. Ik voelde zoveel begrip en jij begreep meteen waar ik het over had en hoe ik mij voelde op dat moment. Het is zo fijn om met iemand te praten die hetzelfde heeft doorgemaakt en weet waar ze het over heeft. Je bent een fijn, open en oprechte vrouw die met enorm veel passie coacht.

Wilma Vrieling

Shyanne Nagtegaal, de zinderende kracht achter LevensGroei coaching is een jonge enthousiaste, ‘down to earth’ vrouw die, met recht met beide benen op de grond staat. Mede door haar eigen ervaringen vanuit het verleden weet Shyanne de kern gemakkelijk te doorgronden. Door actief te luisteren en concrete voorbeelden te gebruiken vanuit je verhaal en vanuit haar eigen ervaringen brengt zij weer licht en geluk in je leven.

Shyanne is betrouwbaar, neemt de tijd voor je, is zeer toegankelijk en hecht tijdens gesprekken geen waardeoordeel aan hetgeen wat speelt of waar je mee zit. Het voelt alsof je haar al jaren kent, wat erg fijn is.

Andre Cunningham

Ik heb Shyanne leren kennen als een bron van positieve energie. Als je iemand zoekt die jou in je kracht kan zetten, dan ben je bij Shyanne aan het juiste adres. Ze weet waar ze over praat, maar maakt contact op een gelijkwaardige manier. Super fijn!

Linda Huisman

Shyanne is nu een aantal maanden een mentor voor mij en ik heb al veel (over mezelf) geleerd. Shyanne is heel prettig als persoon en kan goed aanvoelen wat je nodig hebt, ze kan goed doordringen tot de kern en laat je dingen beseffen zodat je er iets mee kunt.

Het programma dat ze aanbiedt is divers. Ik vind het fijn om online dingen te leren en opdrachten te doen; en fysiek met elkaar te praten als afwisseling en verdieping daarop.

Shyanne heeft me nu al veel gebracht en dat vind ik heel waardevol.

Mandy van Vugt

JIJ 2.0

You are the greatest project you will ever work on

Ik geloof in jou en in jouw potentie. Plan je gratis powertalk in en ervaar zelf hoeveel kracht er in jou zit.